web analytics
Gå till innehåll

Jag kan tydligen försätta berg

...det var mer än vad jag visste!

Min man pratade med sin älskade mamma igår om huset. Som jag trodde så sa hon att bara jag ber om ursäkt så kunde vi få bo kvar. Jag sa till Fredrik innan han svarade att skulle det vara enda skälet till att vi får bo kvar så kan dom glömma det. Jag har INGET att be om ursäkt för!

Kanske hade jag kunnat göra det om hon inte hade fortsatt att ljuga och förtala. Jag fick höra samtalet och det var inte klokt med sådana lögner hon kom med. Hennes livliga fantasi är det inget fel på.

Jag skulle tydligen ha antastat henne. Herregud. Var får hon allt ifrån??? Jag har inte attackerat henne, inte förföljt henne och jag har definitivt inte rört vid henne. Är det någon som ska be någon om ursäkt så är det hon till mig.

Sen vet alla vilken hemsk människa jag är enligt henne. Ja det är dom som inte känner mig och det bryr jag så lite om. Sen kanske det finns någon enstaka som faktiskt känner mig och som tycker likadant men det gör inte mig något för jag tycker fortfarande att det INTE är okej att behandla sina egna barnbarn på det sätt som hon har gjort!!!

Jag har gjort många misstag här i livet och några av dom är att jag har stått bakom min man och försvarat honom. Det har jag inget för. Men att jag bad denna dam fara åt helvete ångrar jag inte. Hon var inte värd det sa hon för hon är 82 år. Ursäkta mig! Men är man 82 år så borde man veta vad som är okej att säga och hur man ska behandla och respektera andra människor! Jag tar inte emot skit och speciellt inte från damer som tror att de kan göra vad de vill bara för att de är gamla!

Nej jag tänker inte bo kvar i detta huset. Vill Fredrik bo kvar så får han väl göra det men jag och mina barn tänker inte bo kvar. Jag har inga 20 års minnen här och jag har lärt mig att minnen kan man ändå leva med oavsett vart man bor!

Skulle jag vara tvungen att flytta ifrån Ön så gör jag det. Jag bryr mig inte vart jag hamnar bara jag kommer bort från denna lögnhals som tror på sig själv. Hon är inte värd någonting för mig. Inte ett enda skit!

I 12 år har jag stått ut med henne och det enbart för att hon är mamma till Fredrik och farmor till mina yngsta pojkar, men nu är det nog. Kanske slutar det med att jag blir ensamstående med 4 barn men jag har varit ensamstående med 5 barn tidigare och då var jag yngre. Klarade jag av det då så gör jag det nu med. Det är inget som bekymrar mig.

När jag inte har någon som står bakom mig och stöttar mig när jag behöver hjälp så måste jag tänka på vad som är bäst för mina barn och det är att de har en mamma som mår bra!

Jag kan försätta berg

Jag ska tydligen ha kallat henne för kärringjävel. Det är inget jag har nämnt till henne överhuvudtaget så vart hon får det ifrån vet jag inte. Hon tycker kanske att det låter bra för då får hon fler som tycker synd om henne. Hon tycker även att det är för jävligt av mig att jag skriver om detta i min blogg. Vad är skillnaden med att hon sitter över en fika och pratar skit om mig än att jag sitter och skriver på bloggen där ALLA som vill kan läsa? Ja skillnaden är dock att hon lägger till en massa som inte stämmer medan jag faktiskt står för det jag har sagt!!!

-Det har hon väl inte berättat att hon sa? För hon kan besätta berg.

Ja så sa hon och helt riktigt. Jag sa aldrig det till Fredrik och det var för att jag INTE sa det överhuvudtaget! Jag tänker inte erkänna något som inte är sant!!!

Jag är till och med värd att få en spark i ändan och åka ut. Ja det är jag kanske, men jag behöver inte åka ut utan jag går frivilligt!

Har du missat denna dokusåpa? Då kan du ta igen det här under följande rubriker: Ett monster till svärmor - Årets farmor deluxe - Finns det oäkta ungar i dagens samhälle? Karma - En dag slår allt tillbaka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: