web analytics
Gå till innehåll

Jag kände att jag levde

Jag vilade en stund innan idag och skulle gå upp för och börja med middagen till övriga familjemedlemmar. Jag trodde jag skulle dö så ont jag fick. Sedan operationen har jag inte haft ont i sidan på ryggen, men när jag skulle resa mig upp från sängen så fick för alla de dagar jag inte haft ont.

Jag kan knappt gå, och inte kan jag stötta mig på högerbenet för att det gör så ont. Nu sitter jag i min fåtölj och ska försöka ta mig in i köket så barnen kan få mat. Tack Steff Anderson och Beatrice Anderson för hjälpen med middagen <3

Dagen idag har annars varit bra. Jag har plockat undan lite och gått två promenader. Fast det inte var så stort ingrepp så känns det. Speciellt klamrarna som de har vid såren. Jag vet inte vad dom heter men jag kallar det för klamrar. Det ser ut som de har häftat ihop det. Ibland så drar det i dom och det gör ont. I morgon ska jag till vårdcentralen och få bort dom. Jag längtar kan jag säga.

Vi har varit och hämtat Toves saker hos hennes mamma. Hon ville ha hit sin säng så den har ungdomarna nu. De fick större plats i sitt rum och det blir mysigt när allt är klart. Rummet ser större ut fast det kom fler möbler. Dr er man vad en ommöblering kan göra 😉 Jag hjälpte dom att städa idag. Det går alltid lättare om man hjälps åt och Tove ska inte ta ut sig nu innan förlossningen.

De gamla sängarna skulle ju ut och Robin fick ta dom för jag vågade inte med min rygg. Sen dammsög han och jag torkade golven. Tove har sorterat babykläderna så det är med i ordning. Lillflickan är ju beräknad till fredag 🙂 Jag hoppas för Toves skull att vattnet inte går innan hon har tagit studenten. Visst kan hon komma i morgon men Tove lär nog vara trött efteråt, men vem vet? Hon får kanske en jättelätt förlossning. Det hade ju varit skönt det med.

Mina tonåringar slutar skolan i morgon. Ja Robin är ju ingen tonåring längre utan han är ju en ung vuxen 🙂 Han, Stéphanie, Benjmain ch Beatrice slutar i morgon. De små på fredag. Tove tar studenten då så vi ska åka in och se henne. Det blir dock på eftermiddagen. De små går ut på morgonen. Ja eller på förmiddagen för de ska  ju fika och sådant först.

Nu är jag helt slut ärligt talat så det blir sängen för mig. Jag hoppas ni får sova gott. Kram på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: