web analytics
Gå till innehåll

Jag kommer från slummen

...och kan åka tillbaka dit. Pojkarna får Fredrik ta hand om för dom får hon väl inte ha hand om.
(Ja det är ju inte lätt att uppfostra barn i slummen?!)

Ja detta fick jag veta igår. Det är ord som min svärmor sa till en för henne en vilt främmande människa. Han knackade på hos henne, presenterade sig och ville höra med henne hur hon tänkte i allt detta som händer.

Till honom så sa hon en massa lögner om mig. Hon själv var naturligtvis oskyldig. Enligt hon så ska hon inte bara haft mina barn veckovis utan hon skulle även ha bott här hemma en vecka när jag var nere i Skåne!!!

Herregud vad hon ljuger! Det är inte klokt vad hon kan ljuga! Kan hon göra det till en vilt främmande människa då kan jag bara tänka hur mycket hon kan göra det till släktingar och vänner! Så sjukt!!!

Ja jag är ändå glad att jag har både ögonvittnen och öronvittnen. Jag är inte den hemska människan som hon målar ut mig för! Hon vill att jag ska be henne om ursäkt. Hur skulle jag kunna göra det när hon förnedrar mig, kränker mig och förtalar mig på det sätt hon gör?! Aldrig att jag ber om ursäkt. Vad har jag att be om ursäkt för? Jag försvarar mig själv och mina minderåriga barn. Någon måste göra det!

Jaja...jag kommer från slummen. Det var ett intressant ordval. Slummen! Hon sa också att hon var inte värd att bli behandlad så som jag har behandlat henne.

-Jag är ju hennes svärmor, sa hon
Ja hon är ju det. Men då kan man ju vända på det.
-Jag är ju hennes svärdotter.

Ja jag är ju det men jag har aldrig känt mig accepterad av henne. Hon påstod att hon hade mina tvillingar långt innan Hampus och Pontus föddes. Men vänta nu här. Hur är det bara ens möjligt?! Hampus kom till rätt så snabbt när vi kom in i förhållandet jag och Fredrik. Tvillingarna var då små och jag lämnade inte dom till någon. Jag träffade Fredrik 2005 och Hampus föddes sommaren 2006. Tvillingarna var 2 1/2 år gamla och var rätt så mammiga.

Hon sa att hon blir psykisk misshandlad. Jag förstår inte hur för det är hon som pratar om mig och kallar mig än det ena och än det andra. Hon pratar skit. Sprider lögner och förtalar mig. Är det någon som blir psykisk misshandlad så är det jag.

Hon säger att någon skickar henne det jag skriver i bloggen. Helt sjukt att någon ens bara orkar gå in hit, kopiera och skicka vidare eller som i detta fallet skriva ut och ge henne.

Jag står för vad jag har sagt därför skriver jag det här. Jag har ENBART sagt att hon är ett jävla svin och att hon är ett äckel och det är EFTER hon gick på mina minderåriga barn och sedan sa att Hampus och Pontus inte är hennes barnbarn och att hon inte vill se dom.

Jag tycker att det är svinigt sagt och jag tycker det är rentav äckligt sagt. Jag står för det. Inget jag är stolt över men jag sa det. Jag kommer ALDRIG att säga att jag sagt något som jag inte har gjort!!! Inte ens för att få bo kvar här!

Det enda jag gör är att prata och sitta vid datorn sa hon. Ja jag jobbar vid min dator så det är inte så konstigt. Jag vet inte hur jag skulle få in min inkomst om jag inte hade suttit vid datorn och skrivit mina artiklar. Fredrik har ett jobb han går till. Han står vid datorn där. Jag sitter hemma i TV-rummet vid min dator där men det är bara jag som får höra att jag bara sitter vid datorn. Måste man verkligen ha ett kontor att åka till för att man inte ska få höra att det enda jag gör är att sitta vid datorn???

Sen behövs det saneras här hemma sa hon. Okej? När hon var här vid Fredriks födelsedag så hade vi precis flyttat runt från 3 rum. Det stod möbler lite här och var. Packade lådor och påsar som skulle packas upp igen. Vad jag vet så är det inte någon som klarar av att flytta runt möbler från 3 rum utan att det syns!

Ska jag åka tillbaka till slummen?

Ja om jag blir tvungen så gör jag det men då följer mina minderåriga barn med mig! Jag kan ju visa dom hur det är att komma från slummen. Då vet dom lite om hur det är att leva där när de kommer till det kapitlet i skolboken. Det kan ju vara en klar fördel för dom!

Slummen

9 reaktioner på ”Jag kommer från slummen

 1. Angela

  Jag har full förståelse för din härdsmälta, men kom ihåg att hon är en kvinna med en mission. Hon gör nog vad som helst för att "rädda" sin son. Troligen vill hon ha mer av honom nu på ålderns höst och tänker inte på vad detta gör med hans framtid, då hon väl är borta, och vad det gör för barnen. Uppenbarligen kan ingen, och speciellt inte du, bli god nog för hennes son - mer än hon, då! Skackars man, som blir daddad av sin mor på det sättet 😉

  Klart att det skulle hjälpa dig om du sänkte temperaturen i ugnen (vilket är lättare sagt än gjort 😉 Du har min förståelse!) Men kan ingen rycka upp maken ur blöjbyxan och förklara för honom att lejonhonan han lever med behöver en karl vid sin sida, så att han får lite frid och ro i tillvaron <3

  Kramar från mig <3 <3 <3

  Svara
  1. Angela

   Neej, så fel det blev! Hon, menar jag! Hon ska ha frid och ro!

   Jag struntar i om du så skulle komma från slummen, om ditt hem inte är perfekt, om svärmor så har fått hjälpa till och om du tappat humöret! Du är värd respekt för den du är <3 Och hans jobb är att påminna sin mor om att han har flyttat hemifrån <3

   Svara
  2. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det gör hon säkert och kanske lyckas hon. Jag vet inte. Hon har dock två barn till i livet som kan ställa upp för henne. Sen har Fredrik hjälpt henne en hel del under årens gång här men det uppskattas inte.

   Nej god nog har jag aldrig varit. Jag kom ju med fem barn i släptåg 😉 Vi får se vad som händer framöver. Jag tänker inte bli trampad på av någon mer framöver.

   Kram kram <3

   Svara
 2. Bitte

  Tradigt att läsa att din svärmor håller på så.Fast barnen har ni lika stor rätt till. Det finns inget som säger att de ska följa med mamman.Han har väl varit en bra far till sina barn. Han kan lika gärna ta hand om dem och du träffa dem. Eller boende varannan vecka. så är det bästa för barnen.Att svärmor tycker en massa och går och pratar skit har väl inte med hans föräldraroll att göra.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Vad jag vet så har jag inte sagt något om det! Vad vi har kommit överens om här hemma är det ingen som vet. Inte heller om pappan följer med oss. I min blogg skriver jag ner mina tankar och funderingar samt hur det ser ut från min sida sett.

   Svara
   1. Bitte

    Det var lite mina tankar med. Tycker du har en hemsk svärmor. Bry dig inte på henne. Låt henne stå där med sitt hus. Hans jobb att sätta sin mamma på plats så du slipper vara boven i dramat.

    Svara
    1. Lisa (sjubarnsmamman)

     Det är som vi säger här hemma att vi har i alla fall varandra. Nu är det viktigare än någonsin. Jag har sagt att jag hellre bor i rännstenen än under hennes tak och det är så det är. Hon vill tvinga fram en ursäkt från mig men efter alla hennes lögner och förtal så är det inget val ens. Jag och min man gör allt för våra barn och det är dom vi tänker på.

     Svara
     1. Bitte

      Rätt. En hemsk människa som förhoppningvis inte sover gott om nätterna. Det är hon som ska be om ursäkt för alla kränkningar hon utsatt dig och din familj för.

     2. Lisa (sjubarnsmamman)

      Hon sover nog gott för hon tror att hon är så oskyldig så. Men synden straffar sig själv en dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: