web analytics
Gå till innehåll

Jag måste gnälla lite

Jag satt i en bil i går i 8 timmar för ett möte som var över på två timmar, men det var värt det. Jag missade minst tre maskiner tvätt igår då jag var borta hela dagen och de maskinerna hade jag tänkt att ta igen idag, men så blev inte fallet. Stéphanie har varit hemma i helgen samt i går för hon har inte mått bra. Hampus hade feber i går kväll och har fortfarande lite feber och under dagen har Pontus blivit dålig i magen. Och då menar jag verkligen dålig i magen.

Ovanpå allt detta så märkte jag igår att min eksem höll på att komma tillbaka. Jag smörjde in mig med kortison salva men det hjälpte inte. Jag smörjde in mig med mer salva och hade förband på det och hade det till idag. Jag trodde att det skulle räcka men jag fick till sist ta en allergitablett i går kväll. Det finns en negativ sak med den och det är att man blir så trött. Den är otroligt liten tabletten men den gör mycket!!!

Jag har varit helt off hela dagen. Varit totalt utslagen och fruktansvärt trött. Det har blivit lite bättre med allergin men jag känner att det är på väg att blomma upp igen. Jag vill inte!!! Det är fruktansvärt kan jag tala om. Jag brukar ha i handflatorna. Riktigt köttigt kan jag säga men just nu är dom fina men nu har jag runt halsen, bröstkorgen samt mitt ena bröst. Jag har eksem under armarna nästintill armhålorna samt i knävecken.

Jag ska snart lägga mig och innan dess ska jag smörja in hela kroppen med lotion. Utom där jag ska smörja in med kortison. Sen blir det att smörja in med lotion när det har kommit in i huden.

Hoppas er dag varit bra. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: