Gå till innehåll

Jag når snart mitt mål…

Sitter i träningslokalen på Malkars i Nybro efter ett arbetspass för magen. Måste träna upp musklerna i magen. Efter sju graviditeter varav en tvillinggraviditet så behövs det. Jag tränar för hälsan. Måste få ner mina sockervärde och jag är på god väg. Bra mat och motion så når jag mina mål.

I december månad så låg mitt HbA1c på 48. För mycket med andra ord. I mars månad låg det på 44. I förrgår tog jag nya blodprover och såg idag att värdet har sjunkt ytterligare. Idag ligger det på 40. Mycket bra värde. Jag är nöjd och faktiskt stolt över att jag faktiskt har fått det att sjunka.

Att vara diabetiker och tänka på allt vad man stoppar i sig är jobbigt ibland, men när man ser att ens leverne faktiskt ger resultat så blir man ännu mer motiverad.

Jag är i Nybro som sagt. Har hjälpt min son och umgåtts med mina barnbarn. Inte så mycket som jag skulle vilja dock. De går på dagis och träffar kompisar och det är så det ska vara.

Sover hos min dotter och hennes sambo så jag har umgåtts lite med dom med. Inte så mycket då de jobbar men lite prat har det blivit. Det är med min svärson som jag är på Malkars med ☺ Min dotter tränar thaiboxning i Kalmar. Min son skulle också med och träna egentligen men han hade ont i huvudet. Kanske kan det bli en sväng i morgon med.

Nu dröjer det inte länge förrän jag blir farmor ännu en gång ☺ André och Angelica ska snart få sitt andra barn. Har barnmorskan rätt så blir det en liten flicka ☺ Jag längtar ❤

Jag hade planer att åka över men tror att jag får vänta med tanke på smittorisken för corona 😪 Det viktigaste är att dom är friska och att barnet mår bra.

Idag blev det en tur genom parken med valparna med Stéphanie. Underbart väder. Idag blev det shorts för hela slanten ☺

Ha en fin kväll mina vänner ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: