web analytics
Gå till innehåll

Jag och Beck

Nu är det kväll o det är snart dags för några barn att lägga sig. Jag hade planerat att inget göra idag o jag lyckades att hålla det löftet delvis. Jag har bara tvättat en maskin tvätt idag o jag har inte vikt den.

Däremot så var jag ute med barnen i eftermiddags o spelade fotboll med dom. Nej! Det blir inget bildbevis 😉 Herregud vad trött jag blev! Jag kan inte fatta att jag har varit en dansare en gång i tiden. Det märktes iaf inte idag. Vi hade iaf roligt o det är huvudsaken 🙂

De fyra minste barnen är nyduschade o ska snart lägga sig som sagt. Själv ska jag snart hoppa in i duschen o sen blir det nog Beck på tv. Har för mig att jag har sett den men kommer inte i håg den när jag ser reklamen på tv. Hur som helst så blir det nog den iaf.

Hur ser er kväll ut?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Jag och Beck

 1. Flerbarnsliv

  Fotboll med barnen är roligare än att ta tvätten 😉 Men dock betydligt mer energikrävande 😉 Själv flåsar jag som ett gammalt ånglok, när det blir flåslekar 😉
  Kramiz

  Svara
 2. Anna

  Min kväll i går blev inte så lång, slutade kl.21 så när jag kom hem så fikade vi hop och sen kikade jag på Ensam mamma söker på datan för de missade jag tidigare för jag jobbade ju.
  Sen somnade jag gott.
  Nu vänatar frissan och jag är ledig.
  Kram Anna

  Svara
 3. Smulan

  Tack Monika. Roligt att du tyckte om det du läste 🙂

  Flerbarnsliv. Ja det är betydligt mycket roligare att springa efter en boll med barnen än att tvätta 😉 men ack så trött man blir.

  Anna. Vad avis jag blir. Frissan. Det är så skönt o bara sitta där och bli ompysslad, men det är du värd.

  Kram på er!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: