web analytics
Gå till innehåll

Jag och familjen i MåBra tidningen

Vi har haft underbart väder nu i flera dagar och det ser ut att hålla i sig lite till. Det har varit lite sol och bad och mycket umgänge. Både med barn och vänner. Precis så som det ska vara med andra ord. Jag var med i en tävling där man kunde vinna inträde för hela familjen på Skara Sommarland och till kolmården. Jag vann en biljett till Skaras Sommarland för en dag till en person 🙂

Ni som läst min blogg ett tag vet kanske att jag och familjen skulle vara med i MåBra tidningen. En journalist från tidningen kom hem till oss den 22 maj och intervjuade mig. Det tog ca 6 timmar men tiden sprang iväg. Däremot dagen efter så var jag helt slut. Det var mycket som kom upp den dagen och tillsammans med all spänning och förväntningar samt att jag var lite nervös så blev jag helt slut dagen efter, men det var roligt ändå.

Nu finns reportaget i nya numret hos MåBra tidningen. Det blev rätt så bra faktiskt, men jag tycker inte om att se mig själv på bild. Jag kunde inte ha mina glasögon heller när fotografen fotograferade.

Idag är det sol och jag ska invadera min trädgård. Ha en fin dag!

Lite bilder från dagarna som gått.
Hampus var med till stan med mig och några väninnor. Han ville kasta pil och jag var lite osäker om han skulle fixa det. Jag tänkte att han kanske bli ledsen om han inte träffar ballongerna för det är inte så enkelt. Speciellt inte om man bara har huvudet ovanför disken framför pilarna. Han träffade med båda pilarna och fick själv välja vad han ville ha. Ni ser på bilden vad han tog 🙂

Min dotetr Beatrice i sin nya klänning som hon fick av en väninna. Så fin hon blev!
Här står bästa flickorna. Beatrice frågade mig om de kunde få pantflaskorna för de ville panta dom så att de kunde lägga undan pengarna så att de fick ihop till de kepsar de ville köpa. De säljer saft o kakor och nu frågade Beatrice om de kunde få några smycken som jag gjort. Kanske kunde de få dom sålt sa hon så kunde de ha de pengarna till hjälp. Dessa flickor är mycket företagsamma och duktiga
Pontus var med storebror Robin till poolbaren i går kväll och när jag kom hem så ville Pontus visa mig något som var i trädgråden. I en handduk så låg det fyra blommor som Robin hade hjälpt Pontus att plocka. Så fina dom var och så goa killar jag har!!!

Intressant? 

2 reaktioner på ”Jag och familjen i MåBra tidningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: