web analytics
Gå till innehåll

Jag och min rikedom

Jag är inte perfekt (tack och lov), jag har gjort många misstag i mitt liv. Men det finns vissa saker här i livet som jag absolut inte ångrar i mitt liv och det är mina val jag gjorde när jag bestämde mig för att föda mina barn till världen. Ingen av dom är planerade men dom är älskade från första stund.

Det har varit kämpigt många gånger. Speciellt när jag var ensamstående. Senast jag var ensamstående mamma så hade jag 5 barn, samtliga under 10 år. Det var inte bara kämpigt utan min vardag innehöll mycket kärlek från mina barn.

Min äldsta son André födde jag ensam jag var få 21 år gammal. Han föddes 3 veckor för tidigt men förlossningen gick bra ändå. André skulle ha varit tvilling men jag tappade det andra barnet i tidigt stadium. Idag har André två egna barn.

André

Robin är idag 24 år gammal. Honom fick jag två veckor innan min 25-årsdag. Robin har själv två egna barn idag.

Robin

Jag träffade min äldsta dotters pappa under min graviditet med Robin och med honom fick jag min äldsta dotter som idag är 23 år gammal. Jag var 26 år gammal när jag fick henne och hon var bara 8 månader gammal när jag blev ensamstående med mina 3 barn på heltid.

Stéphanie

Jag levde som ensamstående tills jag var 29 år gammal. År 2001 fick jag kontakt med tvillingarnas pappa och vi blev tillsammans året efter. År 2002 var ett händelserikt år på många sätt. Det började med att jag gifte mig, blev 30 År, mamma fick hjärtinfarkt, jag födde tvillingarna, jag blev skild och pappa fick en stroke. Jag var nu 30 år och ensamstående med 5 barn.

Tvillingarna är idag 18 år. Benjamin är äldst av tvillingarnas med hela 5 minuter. Idag har han själv en liten son.

Benjamin
Beatrice

Jag levde som ensamstående under hela min graviditet med tvillingarna tills jag träffade min nuvarande man. Vi gick i kontakt med varandra hösten 2004. Skrev ånga mail varje dag till varandra. Ringde ibland. Året efter så träffades vi, jag blev med barn och blev gravid med Hampus. Han föddes 2006. Han är idag 15 år.

Hampus

Jag blev gravid 2007 men fick tyvärr missfall. Jag blev gravid igen och födde Pontus 2008. Han är idag 13 år.

Pontus

Jag och Fredrik förlovade oss 2006 och gifte oss 2014. Idag lever vi tillsammans med 4 av våra barn, en svärdotter och ett barnbarn.

Jag har idag 5 barnbarn som jag älskar av hela mitt hjärta. Mitt äldsta ska bli 6 år i sommar och hennes lillebror blir 4 månaden efter. Det är Robins barn Nellie och Sebastian.

Sedan har vi mina små älskade gotlänningar Alizia och Amina. Alizia blir 4 i december och Amina blir ett år i sommar.

Till sist har vi lille Liam. Det är Benjamins lille son. Han blir ett I november.

Vad vore livet utan alla dessa guldklimpar?!

Nellie
Sebastian
Alizia
Amina
Liam

Mina barn och barnbarn ärmina ljus i livet. Tyvärr har jag ingen kontakt med Alizia och Amina. Jag får inte lov av deras mamma och det sårar så klart enormt mycket. Jag har inte gjort någonting utan jag råkar bara vara mamma till barnens pappa. De gick skilda håll förra året. Ingen av oss som är släkt med barnens pappa får ha kontakt med barnen. Fruktansvärt tråkigt för det är inte bara vi som blir lidande utan även barnen. De blir beprövade en hel släkt. Men barnen är i alla fall högt älskade av oss alla och det kommer barnen få veta en dag då vi äntligen kan träffas.

Jag har ett rikt liv när jag ser på mina barn och barnbarn. Det är mycket ljus och kärlek som sprids. Jag hade önskat att alla kunde få ha denna rikedom som jag har. Vad betyder pengar när man har det liv jag har?! Absolut ingenting.

Jag har råkat ut för många hemskheter under mina steg i livet men med facit i hand så hade jag valt samma väg idag som då!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Jag och min rikedom

 1. Melina

  Otroligt tråkigt att barn ska bli lidande för att en av föräldrarna inte vill att släkt ska ha kontakt med dem. Jag hoppas det reder ut sig så du får träffa dem ❤️ Kram från Gotland!

  Svara
  1. Lisa

   Ja det är riktigt tråkigt. Jag hoppas verkligen att jag får träffa dom. Tyvärr så hinner de förmodligen glömma bort en. Min fasa är att de ska tro att jag frivilligt håller mig borta. Jag vill inte att de ska tro och känna att deras farmor inte bryr sig och inte älskar dom 😪
   Men en dag så möts våra vägar igen och under tiden hoppas jag att allt löser sig till det bästa ❤

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: