Gå till innehåll

Jag och smurfen

Sitter på jobb och tar det lugnt en stund. Kaffe säger man inte nej till 🙂 Det börjar bli dags för kvällsmat och sedan blir det kanske Idol 2013. Det har gått bra idag. Hampus började ettan idag och jag har inte hunnit prata med honom än. längtar att få höra hur det har gått. Mina tvillingar blir äldst på skolan och naturligtvis är jag nyfiken på hur de kände det idag. Robin började gymnasiet idag och det hade gått bra. Stéphanie börjar i morgon.

Har funderat en del idag på lite allt möjligt. Jag känner att tiden bara springer iväg och jag hinner inte med riktigt. Barnen blir större och större och jag blir bara äldre och äldre. Man vill inte missa något utan man vill vara med så mycket som möjligt. I nästa stund tänker jag: Varför det? Vad har jag för nytta av det när dagen kommer då jag inte längre minns vad som har hänt?

Dumma tankar jag vet, men det är inte alltid man rår över sina tankar. De bara kommer. Idag har jag känt det lite ledsamt och det har känts tungt på något sätt. Det har känts smått deppigt ärligt talat och smått ångestfyllt. Jag bär på en hel del känslor men de är svåra att sätta ord på ibland. Det yr omkring inom mig i alla fall.

Men jag ska inte gnälla om det, speciellt inte när det finns större katastrofer ute i världen.

Ikväll när jag kommer hem så blir det sängen direkt och sedan hoppas jag på en god natts sömn. Ha en fin kväll mina vänner.

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: