web analytics
Gå till innehåll

Jag ska inte fly

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin dag så här långt. Vi har inget regn idag men hur dagen slutar vet man ju inte. Vårt fina svenska väder kan skifta fort.

Jag var så trött igår. Släckte ner vid 21 och somnade fort. Vaknade några gånger under natten och vaknade trött. Det är skönt att det är helg. Har lite att göra. I terapin fick jag en hemuppgift att rita en plats som ger mig...vad ska jag säga? Trivselkänala. En plats som känns behaglig. Jag har ritat en plats men den kändes inte helt rätt. Överarbetad på något sätt så jag påbörjade en ny. Den ska jag fortsätta med under helgen tänkte jag. Jag har ju inte ritat på år och dar och redan då blev det inte snyggt. Hoppas bara att min terapeut kan se vad det ska föreställa i alla fall så jag slipper förklara. Det kan bli lite pinsamt.

Jag har annars varit extremt lat idag. Har inte gjort någon nytta alls. Försöker göra det som min terapeut råder mig till att göra när känslor kommer över mig. Bara låta den finnas där. Inte fly undan den. Inte så lätt när jag känner tomheten gnaga inombords samtidigt som rastlösheten försöker ta över.

Jag hoppas ni andra får en fin och mysig helg!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Jag ska inte fly

  1. Lisa

   Oj. Ja att försova sig är ju ingen höjdare. Hoppas dagen blev bra ändå. Vi har haft uppehåll hela dagen men ingen direkt sol har visat sig. Hoppas på en varm helg.
   Önskar dig en fin helg.
   Kram kram

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: