web analytics
Gå till innehåll

Jag tänkte köpa sex

Tänk så roligt kommentarer kan bli när dom kommer spontant. I morse vaknade min lille Pontus. Han var yrvaken och håret stod på alla håll. Han tittar på mig med sitt söta ansikte med sina rosiga kinder och säger:
-Mamma, får jag vakna?

Ja det var klart att han fick vakna 🙂

Stéphanie älskar julskum. Eller tomteskum eller vad det nu heter. Det är skum iaf. Här på ica sålde de ut 3 påsar för 10 kr så naturligtvis så sprang hon till ica när hon fick veta det. I kväll när vi skulle se melodifestivalen så kom hon med sitt godis i handen och sa: Jag tänkte köpa sex. 

Ja kanske var det jag som tog det hela lite fel, men jag ursäktar mig med att det var på grund av stunden innan när Eric Saade kom in på scen. Hon tyckte han var snygg. Hon springer ut i köket och hämtar godis och säger denna mening: Jag tänkte köpa sex.

Jag visste inte om att hon skulle hämta sitt godis. Jag skyller på det 😉

Nu är klockan mycket och jag är trött. Har inte hunnit med mycket kan jag säga. Jo utanför datorn har jag varit social och jag har varit ute ett par ggr, men på datorn har jag inte varit så social via. Jag ska försöka läsa några blogginlägg nu. Sen blir det sängen.

God natt och sov gott!
Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: