web analytics
Gå till innehåll

Jag väntar på svar

Mitt i veckan och barnen har en vecka kvar av jullovet. Tiden går verkligen fort. Jag hoppas det går lika fort till våren. Idag gick jag äntligen till vårdcentralen och tog blodprovet för min diabetes. De ska kolla långtidssockret. Jag skulle gått för någon vecka sedan men glömde bort tiden. Fick en ny tid och kom på det samma dag fast försent. Nu är det äntligen gjort i alla fall så nu väntar jag på att få höra svaren. Diabetessköterskan skulle förmodligen får svaren i morgon. Får se hur snabb hon är med att höra av sig.

Det har varit lite mildare idag än igår men det snöade ändå. Det har gjort det nästan hela dagen. De enda gångerna som jag gick ut var när jag skulle ner till tvättstugan och tvätta. Det har blivit en del av det idag. Vikt, sorterat och fått in i skåpet. Det är så skönt o se skåpen vara fulla med kläder igen.

Vi går mot helg. Vi har inget planerat alls. Inte mer än att ta det lugnt och umgås. Sista helgen innan skolan börjar igen. De stora börjar på onsdag medan övriga barn börjar på torsdagen. Skönt för dom att börja lugnt efter ledigheten. Sen hade barnen önskat att de skulle få lite längre ledighet. Nästa lov nu är sportlovet.

Jag ska göra mig i ordning för sängen. Kanske blir det att läsa lite i min nya bok. Ha en fin kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: