web analytics
Gå till innehåll

Jag vill inte ha Lööf som statsminister!

Annie Lööf kan bli Sveriges statsminister. Blir hon det så var det nog sista gången som jag la en röst på ett parti. Jag röstade på Socialdemokraterna och de vann. Inte katten vill jag se en Annie Lööf som statsminister då!!!

Idag är det helgdag och jag ska inte göra så mycket. Kan inte göra så mycket. Har så ont i mina leder i benen idag. Det fick bli några panodil och en förhoppning om att de ska verka. Det är inte alltid dom hjälper men man hoppas ju så klart.

Ska till graven lite senare tänkte jag. Tända ett ljus hos pappa och sätta ett i minneslunden.

Ni får ha det så bra. Sköt om er!

 

2 reaktioner på ”Jag vill inte ha Lööf som statsminister!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: