web analytics
Gå till innehåll

Jag visste väl att Sverige skulle vinna

Måns Zelmerlöw vann Eurovision Song Contest 2015.  Jag trodde att han skulle vinna och det gjorde han. En superduktig skånepåg som ägde scenen. Det var roligt att se hans uppträdande. Dock så orkade jag inte sitta uppe mot slutet utan jag gick och la mig men jag hade TV:n igång. En halvtimme senare så hör jag Fredrik säga att Måns vann. Jag kunde somna gott på kudden.

Jag tycker att Sverige har blivit sämre faktiskt dom senare åren, men nu de senaste fem ren så tycker jag att de har blivit bättre igen. Jag hoppas att vi håller oss bland de 10 bästa  i alla fall om Sverige inte vinner.

Ett stort GRATTIS till Måns Zelmerlöw

Idag är det klassträff med Pontus klass. Vi ska umgås på stranden. Grilla lite mat och bara njuta av det fina vädret. Vi ska ha med oss lite bröd så barnen kan ge ankorna om de vill. Det brukar alltid gå hem. Vi får väl se hur länge vi stannar där. Vi ska ha fikakorg med oss iaf.

Ni går ha en fin dag.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: