Gå till innehåll

Japp…så är det nog

Det är rått och kallt ute och det ser mycket tråkigt ut. Barnen är lämnade på dagis och skola förutom min äldsta dotter Stéphanie. Den stackaren är fortfarande dålig. Själv känns det som jag har något i höger öra. Det känns dovt och jag hör dåligt. Mitt högra öga känns konstigt. Lite bedövat kan man säga. Jag tror jag börjar bli förkyld. Det hörs fortfarande brus i huvudet och det går mest mot höger öra. Jag hoppas på att må bättre i morgon.

Jag har sovit som en stock i natt. Jag har inte vaknat en enda gång och jag vaknade jättetrött i morse. Är fortfarande rätt så trött. Jag ska ändå ner till tvättstugan och fixa lite tvätt. Mamma, Lasse och Peter med barn kommer idag. Det ska bli roligt.

Jag fann en rolig bild på facebook. Den stämmer nog rätt så bra 😉

Ha en fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Japp…så är det nog

 1. Liljegrens-Spot

  Du får krya på dig.

  Skrattade gott åt bilden... 🙂
  tills jag såg att computern som låg på magen, guppade i takt med skratten...
  Not funny!
  inte för att jag är fet, men man blev ju lite påmind om var det är påväg 😉

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: