web analytics
Gå till innehåll

Jelly Beans bland lussekatter och pepparkakor

Jelly BeansHar man tråkigt och vill ha roligt på någon annans bekostnad så ska man "spela" Bean boozled.  Det är Jelly beans som antingen smakar gott eller så smakar dom fruktansvärt äckligt. Varför man utsätter sig för att ta denna risk är otroligt men an gör det. Man sitter där och hoppas på att det ska vara smak av chokladpudding och inte hundmat. Eller en smak av smöriga popcorn och inte ett ruttet ägg.

Vi satt i köket och varje gång det blev ens tur så fick man nästan ångest. Nej inte nästan, utan man fick ångest, men ändå så sitter man där och vill ta chansen på att det lir en god en.  Vi har haft en rolig stund i alla fall och det är det som räknas.

Vill ni också få ångest över att testa en produkt som du inte vet vad för smak den har så kika in på Teknikmagasinet.  Jag lovar att ni får en rolig stund tillsammans också.

 

Jelly Beans

Men detta är inte allt vi har gjort idag. Jag gick upp tidigt i morse för Fredrik åkte iväg med Hampus, Pontus och Benjamin. Jag ville säga hejdå till dom så det var därför som jag gick upp. Jag stannade uppe efter det. Att sitta själv i det tysta är rätt så skönt ibland. Fredrik och killarna åkte till Västervik där de åkte tomtetåget och träffade tomten. Killarna fick en fin dag med Fredrik. Lite egentid mår dom bara gott av.

Jag blev hemma med flickorna och Robin. Vi bakade lussekatter, pepparkakor och chokladbollar idag. Det blev en del. Dock så ser det mer ut än vad det är för då vi är många själva i familjen så går det ju några kakor av varje sort när man dukar fram till fika. Mitt socker steg av det goda. Inte så konstigt kanske.

Pepparkakor

Lussekatter

Lussekatter

Lördagen har gått fort och i morgon är det redan tredje advent. Jag förstår inte vart dagarna har tagit vägen. Vi är inne på mitten av december nästan och än har det inte kommit någon snö. Pojkarna har inte behövt sina overaller i heller och än har de inte velat ha sina vinterstövlar på sig. Inte så konstigt för så kallt har det inte varit. Jag ska inte gnälla för jag gillar inte kyla och vintern men för barnens skull hade det gärna fått komma lite snö. Men det får gärna vänta till de har fått lov.

I morgon är det tredje advent som sagt. Det innebär ännu en liten julklapp till barnen. I alla år sedan jag blev mamma har mina barn fått öppna en julklapp varje advent. Det ser barnen fram emot. Min stora son får vänta och få sina julklappar när vi träffar honom. Han är ju nere i Skåne.  Han blev 22 år häromdagen. Inte klokt. Som sagt, tiden den springer iväg.

Ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: