web analytics
Gå till innehåll

Jobb jobb o åter jobb

Det har varit en fullspikad dag. Jag har börjat jobba igen o det har varit en del idag. Jag o Fredrik har varit på tippen med skräp.Det var en del o mer blir det i morgon. Det blir roligare när vi ska börja måla 🙂

 Efter den andra vändan till tippen så åkte vi inom till svärmor o tog en fika där. Räksmörgås o kaffe....mums...Sen var det vidare till stan och fortsätta att lasta på släpet. Vi hämtade barnen och åkte hem. Plockade undan lite och fixade tvätt,maskinen.

Nu är man trött och åter trött. Har precis avklarat middagen. Köttbullar och potatis. Fredrik är på övning o jag sitter här men jag ska snart ner till tvättstugan o fixa en maskin tvätt till o sen ska jag cykla lite på min cross-trainer. Vikning av tvätt gör jag i morgon.

Kommer tillbaka lite senare i kväll. Ska läsa lite bloggar. Kommer att rensa i min blogglista med tänkte jag. Kanske så trixar jag lite med bloggen. Om jag orkar vill säga. Trött o åter trött.

Jag önskar er en fin kväll iaf.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Jobb jobb o åter jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: