web analytics
Gå till innehåll

Jobbig dag

Jag glömde mobilen hemma idag när jag gick till jobbet. Naturligtvis så just idag ville alla ha tag i mig. Jag hade 11 missade samtal och 9 meddelande. När jag har mobilen med mig så är den tyst som en mus. Jag slår vad om att hade jag haft den med mig i morse så hade ingen hört av sig.

Jobbat på idag. Servat cyklar och bytt däck o slang. Samt monterat i hop två st el-cyklar. En sådan skulle man haft 🙂 Speciellt när man ska dra barnen i cykelkärran!

Gick hem med barnen idag. Det var fint väder men det hjälpte inte när man har kinkiga barn. Pontus är 2 år och kan allt själv. (tror han) Han vill inte hålla handen för han kan gå själv. Jag förklarar för honom att han går själv fast han håller handen, men han håller inte med. En promenad som i vanliga fall tar 10 min att gå tar en halvtimme med en envis två-åring.

Hinner precin innanför dörren när mobilen ringer (12:e gången.) Det var min chef på min städjobb. Hon undrade om jag ville ta personaltoaletten för någon besökare hade inte varit så fräsch där inne. Jag stack dit o jag vill lova att det var inte fräscht. Jag förstår inte hur vuxna människor kan bära sig åt på en toalett! Nu är det städat o klart iaf o personalen kan gå in igen.

Hälsade på pappa en snabb runda innan städningen. Han klipps idag. Håret växer flitigt. Lovade att ta med honom till stan  veckan så vi kan ta en fika. Nu hoppas jag på fint väder.

Pontus sover fortfarande. Han somnade innan jag stack till jobbet. Han är trött. Det tar på krafterna att busa!

Nu ska jag ha varma mackor, sen blir det sängen. Det kommer en dag i morgon med o hur den ser ut får jag se då.

Önskar er alla som läser en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: