web analytics
Gå till innehåll

Johan Glans ☺️

Dagarna går fort. Vi har gått här hemma och längtat efter dagen då Johan Glans skulle komma till Borgholm. Då kändes det som evigheter. Men dagen kom till slut. I görrgår så fick han oss alla att skratta. Ja jag skrattade så jag grät. Vi fick tur med vädret. Det var kallt Ken det regnade i alla fall inte. Som tur var.

Idag ska jag handla hem det som behövs i skafferi och kyl. Skönt när det är påfyllt.

Jag hoppas att ni alla mår bra. Önskar er en fin dag. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.