web analytics
Gå till innehåll

Johnny Depp på akuten

Denna helgen har sprungit iväg. Fast vi har fått sitta på akuten. Stéphanie har så ont i sin mage. Gallstensanfall. Ingen lek det där. I fredags på dagen var vi på vårdcentralen och på kvällen o igårkväll blev det akuten. Läkaren igår var väldigt lik Johnny Depp. Idag har det varit lite bättre. Hon fick medicin som skulle stilla smärtan. Vi får se hur det går. Hon svimmar ju av pga smärtan. Vi har 6 personer för att få henne från stolen till sängen. Att vi fick vara så många beror på hur hon satt och utrymmet som fanns där.

Idag har jag varit i Kalmar igen fast då handlade vi. Tove fyller snart 20 år så det blev lite presenter till henne. Sen åkte vi hemåt o då var det dags att gå till bion här i Borgholm. Hitta Doris till barnens förtjusning. Efter den var det dags för filmen Livet efter dig. Den var  jättebra. Rolig och sorglig på samma gång. När den var slut så gick jag ut. Där stod några äldre damer varav den ena säger till den andra: Det var så jag nästan fick tårar i ögonen.

Nästan?! Där stod jag med rödgråtna ögon med tårar rinnande på mina kunder. Så Nästan?! Ja alla är vi olika.

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. I två nätter har det inte blivit så många timmar så jag hoppas få kunna sova denna natten. God natt och sov gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: