web analytics
Gå till innehåll

Jollyroom har 80% rabatt

Jollyroom har dragit igång en riktig superrea. Det är flera produkter som är kraftigt nersänkta med upp till 80%. Det kan löna sig att smita in och kika med andra ord. För att komma direkt till rean så klickar ni här. 

Jag ska själv kika in ännu en gång faktiskt. De har en hel del fina produkter som dessutom är hållbara. De båda ihop är inte alltid man stöter på.

Jobbat idag. For sedan hem och lagade mat. Det skulle bli en familjemåltid tänkte jag. Jag lagade baconlindad fläskfilé och hade sallad till det. Pommes och potatissallad till den som ville ha det. Det tog sin lilla tid att laga maten men den var värd att vänta på. 

Vi fick vackert äta utan sambon då han inte kom hem, men maten var god iaf. 

Tvillingarna och deras skolkamrat gick till skolan för att sparka boll. Hampus följde med en kompis hem och nu sitte rjag med en ledsen liten femåring här hemma. Han är ensam och förstår inte varför han fick bli hemma med mig.

Är jag så hemsk att vara med? hahaha...nej jag förstår honom, men hans tid kommer oxå.

Ha en fin kväll mina vänner. Det ska jag försöka ha. Ska försöka få med sonen och mysa lite framför TV:n

Intressant?

2 reaktioner på ”Jollyroom har 80% rabatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: