web analytics
Gå till innehåll

JR:s ironiska flin

Jag har pysslat lite hemma igen. Det är mysigt att sitta där och fördriva tiden med barnen för de pysslar med. Denna gång har jag gjort några halsband som är med silverpläterad kedja. Längden på samtliga är 44 cm men det går att få i den längd man vill ha den. Samtliga halsband kostar 65:- st

Jag har gjort mina första earcuffs. Tyckte att de blev rätt så bra med tanke på att det faktiskt är första gången jag gjorde dom.

*********************************************

Dagen idag har varit bra annars. Stora sonen åkte hem idag och det känns tomt, men vi ses snart igen. Det har regnat idag men det slutade rätt så snart. Det är dock kvavt och en åskskur hade nog behövts.

Följde ni Dallas när den gick på TV? Jag gjorde. Det var nog inte många program jag missade när den visades. Nu kommer en ny säsong och det har ju gått massor med år sedan serien lades ner. Naturligtvis kommer jag att se serien om den kommer på en kanal som vi har.

JR var ju en klar favorit. Jag förstår inte varför men jag fastnar för alla dom där taskiga och bossiga personerna 😉 Men det är ju dom som gör serien så det är nog därför.

Larry Hagman som spelade JR då kommer även att spela JR nu och det tycker jag är bra. Ingen annan kan ta sig an rollen som JR så som Larry Hagman gjorde det. Hans ironiska flin kan man ju inte vara utan när man ser på Dallas.

Jag såg alltid på Dynasti och Falcon Crest med. Angela Channing och Alexis var ju som JR i stort sett. Jag kunde inte låta bli att gilla dom...hahahaha...

Nej nu blir det en kopp kaffe och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Ha det gott.

Intressant?

5 reaktioner på ”JR:s ironiska flin

  1. Madde

    Tanken är att man skriver ett inlägg om en blogg man gillar och länkar till den. Sen kommenterar man hos mig att man är med så gör jag ett inlägg med alla bidrag lördagen veckan efter. Man har hela veckan på sig alltså. Allt ör att sprida kärlek istället för hat. Sista veckorna har tyvärr inte så många hakat på men det blir säkert bättre snart igen.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: