Gå till innehåll

Ju mer jag handlade ju mer pengar tjänade jag

Granar kan se ut hur som helst.  Jag kommer ihåg en "gran" som Eslöv i Skåne hade för några år sedan. Det var en känd konstnär som hade gjort konstverket. Att den var fin vill jag inte påstå. Det var många som ville bränna ner den julgranen. Hur Eslöv ens kunde sätta upp den som en julgran är för mig än idag en stor gåta. Det var nämligen ingen gran utan det var plankor som var spikade ihop lite här och där. Den liknade ingen gran alls. Det var alltså helt absurt. Den var otroligt ful och jag skämdes för att bo i Eslöv det året.

Här i Borgholm har vi en stor fin gran som står mitt på torget. Fast det inte är snö så får man lite julkänsla när man går ner i stan.

Idag har jag handlat en hel del julklappar. Det var inte meningen men jag kunde inte låta bli när jag såg hur mycket pengar jag sparade för att handla. Hela 6600 kr sparade jag när jag handlade idag. Det är inte alltid det händer att man sparar pengar när man handlar. Man fick ju nästan betalt för att handla.

Tvillingarna gick ut skolan idag. I morgon går Robin och Stéphanie ut. Sedan är det jullov för hela slanten. Robin kommer hem på fredag. Ska bli roligt att ha honom hemma ett tag nu. Sedan är det jul och dagen börjar med frukost,s edan blir det en runda till kyrkogården. Ska fira jul med pappa där. Ja inte fira jul på det sättet utan vi ska sätta en fin julblomma och pussla om graven lite. Ska bara stå där en stund och tänka på pappa. Han är med oss fast han inte är närvarande.

Nu ska jag bara vara en stund och försöka varva ner innan sängen kallat. Ni får ha en underbar kväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Ju mer jag handlade ju mer pengar tjänade jag

 1. Villa Svea!

  Jag vet hur det känns att sakna sin pappa..vi får också fira julen utan honom.
  Jag är så otroligt tacksam för min kära make och alla barnen, visst är det helt underbart att ha en stor familj att hitta styrka hos när sorgen är tung ibland.

  Varma Jul hälsningar/
  Johanna, Villa Svea

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: