web analytics
Gå till innehåll

Julafton 2021

Julhelgen är nu ett minne blott. Jag hoppas att ni alla hade en lika underbar, trevlig och rolig julafton som jag hade. Vi var hemma hos Robin, Sarah och barnen. Jag hade nästan alla mina barn samlade. Det fattades bara två stycken. Sarahs mamma och syster med familj kom också, samt min syster och svärmor. Sammanlagt var vi 18 personer. Detta var den trevligaste och roligaste julen på länge.

Vi hann spela spel, vi pratade och bara var. Vi hjälptes åt med maten och även vid julklappsutdelningen så gick det smidigt. Under julgranen låg alla paket och det blev en del med tanke på antalet människor vi var. Vi drack kaffe och njöt av alla hemmagjorda kakor och julgodis. Det var verkligen så mysigt.

Julen är den högtid som jag tycker är den bästa. Mycket för att vi träffas så många vi kan och bara umgås.

Jag fick många julklappar så jag har nog varit snäll. Jag satt i en hörna i soffan och paketen bara växte på höjden. Jag fick rent för mycket. Barnen gjorde av med rent för mycket pengar men säger man det så blir svaret: Nejdå 😊🥰

Av Robin, Sarah och barnen samt av Beatrice fick jag en ny Micro. Av Beatrice fick jag inte bara filten som jag fick i för tidig julklapp samt en massa annat bra o ha utan även 4 handgjorda ljushållare med olika motiv samt böcker. Hon och Pelle hade även köpt ett spel till mig. Cluedo fast med Pentertanterna. Fick även serien Maude med Beatrice Arthur. Av Stéphanie fick jag pastatallrikar som var av samma märke som jag redan hade hemma. Ville ha fler av dom. Av Hampus och Pontus fick jag små fina tomtar. Fredrik hade köpt böcker samt kokböcker av Gordon Ramsay samt en stor tomte. Jag älskar både Gordon Ramsay och tomtar 😉 Jag fick även en batteridriven värmekudde för nacken samt varma strumpor.

Det var julklappar från resten av gänget med. Filt, presentkort, grytlappar, prydnadskudde och prydnadssaker. Ja det var en hel del. Jag blev så glad för dom alla.

Jag önskar er alla en mycket fin fortsättning 🥰 Varma kramar till er alla ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: