web analytics
Gå till innehåll

Julfika med barnbarnen

Jag och Stéphanie har haft Nellie och Sebastian i veckan. Det har varit så mysigt. Vi har lämnat dom till skolan och hämtat dom mestadels. Det var en eftermiddag som Frdrik hämtade. Nellie hade julfika en dag där man fick göra olika tester om smak, hörsel och känsel. Vi gick en tipspromenad med. Igår var det Sebastians tur att ha lite julfika. Det är roligt att få ta del av deras skoldagar med. Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten.

Barnen har en vecka kvar i skolan innan deras jullov börjar. Jag har lite att göra innan juldagen kommer. Vi ska baka och det tar sin lilla tid men det ska bli roligt. I morgon ska vi baka pepparkakor med barnen. Det ser både dom och jag fram emot.

Idag ska jag inte göra så mycket faktiskt. Det är planen i alla fall. Jag hoppas ni alla ha det bra. Önskar er en fin dag och en trevlig. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.