web analytics
Gå till innehåll

Julgranen är på sin plats i hörnan

Idag har jag satt upp vår julgran. Vi brukar sätta upp den någon dag innan jul bara men nu använde vi granen till barnens julfest io torsdags så det var lika bra och bära in den på plats. Vi använder plastgran för jag har allergiska barn. Den står i hörnan här och lyser så fint med sina ljus. Julklapparna vågar jag inte lägga under granen än för risken finns att det inte finns några kvar till jul då.

Jag är dödstrött. Ska snart lägga mig och se en film tror jag. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Julgranen är på sin plats i hörnan

  1. Anna

    Godmorgon, har hört fler o felr som tagit fram granen tidigare i år, den är ju så fin såklart man vill njuta en liten längre tid.
    Kram Anna

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: