web analytics
Gå till innehåll

Julhandel med sex barn i släptåg

Idag har jag haft sex av barnen med mig och julhandlat i flera olika butiker. Behöver jag säga att jag är trött nu?! Helt slut. När vi kom hem några tusen fattigare så fixade jag till middagen. Den har vi ätit och vi har fått undan från bord och bänkar samt slagit in de sista julklapparna. Nu sitter jag här och gör absolut ingenting.

Fredrik är i Kalmar och hämtar André. De skulle in och handla med på City Gross och sen förmodligen in på Mc Donald. Har pratat med pappa idag med. Var hos honom i går kväll och pyntade lite. Han hade lite innan men han fick tomtar och lite andra diverse julsaker att ha på bord och bokhylla.

I kväll kommer det sista avsnittet av morden i sandhamn. Det ska jag se o sen blir det sängen. Ha en fin kväll och en god jul om vi inte hörs innan!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

7 reaktioner på ”Julhandel med sex barn i släptåg

 1. Jennie

  Beundrar dig som orkade irra runt med sex barn, för mig är det en nära-döden-upplevelse att ha med sig tre.. ( till och med när det inte är julrusning !! )

  God jul !

  Svara
 2. Vicki

  Julafton närmar sig med stormsteg och det märks här hemma. Tjejerna börjar att tycka att det är spännande nu.

  Som tanken är så ska vi fira julafton hos mina svärföräldrar plus att Jonas (min sambos) brors familj kommer med dit. Fast vi får se lite hur vädret är blir det kaos i trafiken så ger vi oss inte i väg med barnen. Då får vi ta julafton som den kommer men vi håller tummarna för en bra jul.

  God Jul, Vicki

  Svara
 3. Josefine

  Hej! Vill tipsa om täävlingarna i min blogg där du kan vinna;

  - Presentkort på SUMOpix värde 300:- (avslutas imorgon)
  - Valfria mockasiner från DobiDobi.se
  - Nappbehållare från Nizzy.nu
  - Haklapp från JaMs Design

  Lågt deltagarantal vilket ökar chansen för vinst, Välkommen in och delta!

  Svara
 4. Cissa

  Imponerad! 🙂

  Det är så sällan numera, som jag får med mig hela gänget. De stora har ju så mycket annat för sig än att hänga med mamman...

  Ha en riktigt mysig julafton och hoppas att ni har det bra i all snö och blåst!

  Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: