web analytics
Gå till innehåll

Julklappar i massor

Var tredje svensk vill att kungen lämnar över tronen till sin dotter Viktoria. Jag är en av de andra två då tydligen. Jag ställer men frågan i stället: Varför skulle han? Denna hysteri kring kungen har gått över styr anser jag. Ingen vet längre vad som är vad och vem som har gjort vad. Jag förstår inte folk som vill grärva fram en massa skandaler eller som gör allt för att försöka finna några skandaler. Ibland lyckas dom ju inte. Det finns folk som vill förstöra liv.

Nu vet jag att det finns folk som tänker att kungen har sig själv att skylla. Visst har han det, men det finns folk runt kungen som inte har valt detta själv. Folk som oxå blir skadade indragna i skiten. Ja det är kungens fel det med säger några. Ja det är det kanske, men han är bara en människa han med!

Jag vet att en kung borde veta bättre men vad vet vi vanliga Svensson om vad som är sant och inte sant egentligen? Är det rät att döma i förväg? Är man inte oskyldig förrän motsatsen bevisas?

Inte bara det. Viktoria är gravid. Hon har inte ens fött sitt barn och redan innan dess så ska hon ta över tronen vilket ger henne mycket mer ansvar. Barnet som hon bär på då? Har inte det barnet några rättigheter?

Varför inte låta det vara som det är och invänta fakta? Det är bara mina tankar som jag skriver och jag kunde inte låta blir.

Idag har jag shoppat. Helt otroligt. Jag shoppat! Jag som aldrig brukar springa i klädbutiker annars. Det värsta jag vet i vanliga fall. Nu hade jag dessutom tre barn med mig, men det gick. Jag fyndade ordentligt och bara det känns så skönt. Det var många fina julklappar där. Nu är jag helt klar faktiskt. Förmodligen så kommer jag att se fler nästa gång man är i affären bara för det.

Denna hysteri kring julen är helt otrolig egentligen. Folk handlar som om de vore hur rika som helst. Jag är en av dom känns det som. Jag skulle aldrig få för mig att handla allt det jag har gjort annars bara så där en helt vanlig dag. Vem var det som kom på att man skulle ge bort saker när det var jul? Den personen skulle jag vilja ha ett snack med.

Jag vet att man inte behöver ge bort en massa julklappar, men det är ju roligt och ge. Man kan ju inte bara låta bli. Ska jag tvinga mig själv att gå med i Jehovas vittnen för att inte handla? Nej jag kommer aldrig att bli en Jehovas vittne. Det måste vara tråkigt att inte få ha en enda speciell dag i sitt liv som andra uppskattar med att ge en presenter. Jag vet att barnen kommer att bli lyckliga på lördag i alla fall och det kommer jag leva länge på.

Vi har ätit middag precis. Hemmagjorda biffar, sås och potatis. Gud så gott det var (om jag får säga det själv. Det var jag som lagade maten). Jag ville ha riktig mat så här innan jul för sedan blir det bara julmat och rester några dagar framåt.

Ni får ha en fin kväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: