web analytics
Gå till innehåll

Julklappstips och annat roligt

God kväll i kylan. Vi har haft turen än så länge när det gäller snön. Vi har inte fått någon än men den lär komma när som helst. Det är jättekallt ute och snön har ju kommit lite varstans i Sverige. Jag är ingen snöälskare precis och jag fasar för den första snöflingan för när den har kommit så lär det bara komma mer. Men jag längtar till julen. Jag tittar lite överallt där jag kan handla till barnen. De önskar sig allt möjligt och jag tittar gärna över Internet om det finns något där. Att jag helst för det är att jag slipper alla köer och jag kan titta i lugn och ro. Bara det är en fröjd.

Jag tittar efter julklappstips. Har ni några så får ni gärna komma med dom.  Jag hittade en jättesöt berlock i form av en ängel. Så söt. Den hade varit något att lägga i en presentask. Det har blivit lite inhandlat men inte så mycket ändå. Det tar sin lilla tid att hitta vad man kan köpa. Barnen blir ju äldre och med åren så förändras deras intresse så det som de gillade förra året gillar dom inte alls i år.

Jag älskar att shoppa till barnen och speciellt när det är till julklappar och födelsedagspresenter. Jag brukar handla ända in till sista minuten i stort sett. Men ska man handla på Internet så får man vara ute i god tid för de har ju sina leveranstider. Det är ju något man måste tänka på ed. När jag handlar på nätet så försöker jag hitta ett ställe där jag kan handla till så många som möjligt. Det är smidigt och det blir billigare med tanke på frakt och så.

För 8 år sedan fick jag ett guldhalsband av Fredrik. Det var när jag fyllde 35 år. Vi åkte till Gran Canaria samma dag och när vi kom till hotellet så fick jag halsbandet i present. Det var jättefint. Tyvärr så har det kommit bort. När jag skulle föda barn 2008 så fick jag ta av mig alla smycken på BB och när vi kom hem så la vi undan det så länge. Jag kan inte komma ihåg vart idag tyvärr. Jag skulle vilja ha ett nytt sådant hjärta. Det var litet men väldigt sött. Kanske skulle man önska sig ett sådant själv i julklapp? Det är ju ett julklappstips till mina egna familjemedlemmar.

Jag har ett barnbarn som hunnit bli 6 månader när det är julafton. Hennes första jul. Det ska bli så roligt. Till henne hittar man ju hur mycket som helst. Det finns så mycket gulligt. Jag tänkte köpa ett armband till henne faktiskt. Ett armband där man kan sätta berlocker i. Då kan man köpa en berlock när hon fyller år och så. Det finns många att välja mellan och armbandet blir ju personligt på det sättet med.

 

Själv önskar jag egentligen ingenting. Ja halsbandet med hjärtat i så fall men jag kan vara utan det. Jag är bara så glad över att vi alla kommer vara samlade. Ja nästan alla. Tyvärr så kommer min äldsta son inte vara med och fira jul i år. Han bor 30 mil härifrån och firar på sitt håll. Det blir så när man får vuxna barn.

Hur kommer ni fira eran jul? Ska ni vara hemma eller ska ni åka bort?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: