web analytics
Gå till innehåll

Jullovet är välkommande

Jag vaknade i morse och kunde knappt gå upp ur sängen. Mina leder var inte alls lyckliga. Jag hade så ont i min rygg. Allt eftersom dagen gick så blev det bättre. Då passade jag på att plocka undan lite, dammsuga och torka golv. Jag fick hjälp av barnen. Det blev även lite pepparkaksbak. Tre stora burkar har vi nu så det bör räcka denna julhelgen 😉

Jag börjar längta till julafton nu. Det är inte klokt att det bara är två dagar kvar. Barnen har slutat skolan nu så nu har de jullov. Tvillingarna gick sista dagen idag. igår gick småkillarna ut. Kyrkan var fullsatt men vi fick bra platser. De har verkligen längtat till denna dagen och gissa om de välkomnar julafton med öppna armar!

Jag hoppas att jag vaknar med en bättre kropp i morgon. Vädret gör det inte bättre i heller. Det är kallt men samtidigt så är det varmare än vad man skulle kunna tro att det är. Ingen snö i sikte men däremot lite regn. Tråkigt. Jag tycker inte om vintern men jag hade önskat lite snö nu till jul för barnen skull.

Nu ska jag lägga mig under mitt täcke. En ny dag i morgon. Ha en fin kväll. God natt och sov gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: