web analytics
Gå till innehåll

Julmånaden är här

Det har regnat så det är rätt så blött ute. Vattenpölarna bara väntar på att man ska trampa i dom men man gör ju ett tappert försök fr att missa dom. Vilket inte alltid är det lättaste.

Idag har jag de två minste hemma. De är hostiga och snuviga. Det tillhör årstiden.

Idag är det den 1:e december. Tiden springer verkligen iväg. Igår när jag fick höra att det var den siste november så blev jag förvånad för jag tänkte att vi är i mitten av månaden. Men så klart jag visste att det var den siste egentligen men just i det ögonblicket så tyckte jag att dagarna bara har sprungit iväg och jag har inte hängt med riktigt.

Barnen räknar ner till julafton och idag är det första avsnittet på julkalendern. Vi ska bänka oss framför TV:n och se på det. I alla fall jag 🙂 Men jag tror att barnen också är intresserade av att se det.

Nu så är det julstädning som gäller. Det ska plockas undan och julsakerna ska ställas fram. Julstakarna ska upp i fönsterna och de små tomarna och snögubbarna ska sättas upp på hyllorna. Det är mycket som ska göras men det är roligt. Jag tror inte att vi hinner med allt till söndag men ett tappert försök ska göras i alla fall 🙂

Jag hoppas på en fridfull jul. Det kommer bara vara vi i familjen som är samlade men det ska bli så roligt och mysigt. Vi är ju rätt många själva så vi kommer nog att få tiden att gå. Sedan är det nyår och det är samma visa där. Vi kommer vara hemma. Alla barnen kommer inte vara hemma denna nyår men vi träffas ju sen.

Sedan kommer det nya året att klingas in. Vi r snart inne på år 2018. Det året kan inte bli sämre än detta i alla fall. Det kan bara bli bättre. Nästa år har jag bara människor runtomkring mig som jag vill ha runt mig. Jag ser redan fram emot näst år!

Pappa fyller år om några dagar. Vi ska åka till graven och sätta lite blommor och tända ett ljus. Saknaden är stor efter honom. Han kommer att saknas julafton. Mer än vanligt.

Nu ska jag göra lite nytta. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: