web analytics
Gå till innehåll

Julstress

Hur gör du för att klara av julstressen? Man lovar sig själv varje år att man ska vara ute i god tid. Och det är man ibland. Iaf jag som börjar med att inhandla julklappar efter jul till nästa jul, men ändå så blir man aldrig klar. Det är alltid något som fattas och man stressar på.

Nu har jag lovat mig själv att ta det lugnt. Nu i veckan ska jag göra köttbullar så det räcker både till jul och nyår. Frysa in dom och sen tar man fram det man behöver och värmer när det är dags att äta.

På själva julafton tänker jag ligga och mysa med barnen så länge jag bara kan. Sen går man upp och äter en gemensam frukost. Sen börjar dagens bestyr. När vi har kommit till den punkten så brukar barnen få öppna en julklapp för då håller de sig sysselsatta under tiden som jag fejar i hemmet.

Jag har bestämt mig för att ta dagen som den kommer och göra det bästa utav den utan att stressa. Man tjänar ingenting på det iaf. Det blir som det blir och jag kommer lägga vikten på det som är viktigast. Tiden tillsammans med familjen med andra ord. Allt det andra runtomkring är bara bonus!

Jag längtar smått till jul faktiskt. Det är den mysigaste helgdagen som finns.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Julstress

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: