web analytics
Gå till innehåll

Kaffemaskin är lönsamt

Det har varit en vecka med blandning av sol och blåst. Idag har det varit extra kallt tycker jag. Jag har frusit och känt mig ur gängorna lite. Låg här ute med täcke på mig. Känner mig lite bättre nu i alla fall.

Det blev lite kaffe innan. Varm dryck värmer kroppen. Det är vid sådana här tillfällen som man saknar en kaffemaskin. Man hade sluppit vänta tills kaffet blev klart. Bara sätta en kopp och trycka på en knapp. Sen hade det man bara kunnat njuta av kaffet.

Jag har alltid velat ha en kombinerad med kaffe och varm choklad. Det kostar kanske lite mer men samtidigt så hade det varit mer lönsamt för tänk så mycket kaffe man slänger ut när man inte vill ha mer. Med en kaffemaskin så tar man ju en kopp kaffe när man är sugen.

Hemma kokar vi kaffe o häller på en kanna. Sen dricker vi men det blir alltid något över. Slår man ihop alla de skvättar som man slår ut så blir det en del man slänger och omvandlar man det till pengar så blir det nog också en del. Så jag tror man kan tjäna in mycket på att införskaffa en kaffemaskin.  I alla fall i vårt hem.

Kaffemaskin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.