web analytics
Gå till innehåll

Kaffet smakar inte detsamma

God förmiddag. Jag ställde mig på vågen idag och jag blev glad. Sen jag blev opererad (3/6) så har jag gått ner 3,2 kg men sammanlagt har det blivit 9 kg. Det känns skönt faktiskt. Det känns skönt. När jag ser dom siffrorna så får dom mig att lättare fullfölja dieten. Att gå på flytande föda är jobbigt ibland för man har gjort det så länge innan operationen med. Jag vill tugga och en knäckemacka känns som en dröm just nu. Men  min tid kommer så det är bara att vänta. Det gäller att försiktigt fram för jag vill inte få några komplikationer.

Idag höll vi på att försova oss. Jag vaknade och stängde av klockan som jag brukar göra, men jag somnade om och vaknade när Fredrik frågade vad klockan var. Då var hon precis så mycket som den brukar vara när barnen åker iväg till skolan. Det var bara att få upp dom och få på dom kläderna och sedan iväg. De hann i tid i alla fall. Vi la oss ändå tidigt igår, men jag var så trött och sen har jag varit vaken i natt för det var så ljust i rummet. Jag får skylla på det.

Idag ska Stéphanie tillsammans med sin klass vandra i skogen i tre dagar. De ska sova under bar himmel och min dotter njuter inte alls av detta hahaha...hon vill inte sova ute för det finns småkryp där, men jag ska inte skratta för jag hade tänkt likadant. Hon gick iväg ändå och jag hoppas hon får trevligt.

Barnen slutar skolan denna vecka. Mina små går ut på fredagen så jag vet inte om jag hinner in till Toves student. Jag trodde mina slutade på torsdagen men det gör dom inte. Lite dåligt planerat av skolorna tycker jag. Det finns ju säkert dom som har syskon som tar studenten och kan då inte vara med och se det för att de själva går ut. Tacka vet jag Eslöv där för när jag bodde där så gick barnen ut på kvällen på torsdagen i stället. De gick i skolan som vanligt och sedan träffades vi på kvällen och gick till kyrkan. Sen hade barnen sommarlov.

Detta halvåret har sprungit iväg. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Det var inte så längesedan det var nyår och vinter. Nu är det sommar och halva året har gått snart. Om fyra dagar beräknas mitt första barnbarn komma. Jag märker på Tove att hon vaggar fram mer nu när hon går och hon är trött. Inte så konstigt. Det är tungt att bära. Jag tror att barnet kommer inom en vecka. Vi får se. Hon är välkommen när det än blir.

Nu ska jag försöka ta mig för att göra något. Inget drastiskt som att storstäda hemmet för det orkar jag inte än men plocka undan lite och så. Jag ska nog sätta på lite kaffe för det har jag inte druckit än. Jag brukar sätta på det först men idag har jag inte gjort det. Jag älskade kaffe innan men nu smakar det som grädde fast jag inte har något i. Konstigt nog. Jag hade två laster innan, mat och kaffe. Mat kan jag inte äta som innan och kaffe smakar inte. Får se hur det går idag. Ha en fin dag mina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: