web analytics
Gå till innehåll

Kalmars badhus i ett nötskal

Vi var på äventyrsbadet med barnen igår. Vi satt och tog det lugnt och fikade lite när 4 vuxna med barn helt plötsligt kom och tog bort sakerna som låg på bordet bredvid. De slängde bort väskorna och handdukarna som låg där och började packa upp deras egna saker. Vid bordet på andra sidan detta bord satt det familjemedlemmar till dom som hade det bord som just blev taget men de var i badet och badade. De sa till om att det var deras bord men dessa 4 vuxna visade sina barn hur man skulle göra om ett bord var upptaget. Sno ett bord och släng bort deras saker och säg sedan att de måste få äta! De satte sig där utan att få dåligt samvete. De satt kvar efter de hade ätit med. Vilka idioter! Jag kunde inte låta bli att säga hgt att så gjorde man inte. Men men...det finns gott om idioter i vår herres hage!

Jag var bara i bubbelpoolen en svabb sväng. Jag har mina eksem att tänka på. Min son hade en kompis med sig men han skulle inte bada. Han fick inte g¨å in för skulle man vara i badhuset så måste man vara ombytt till badkläder sa dom. Det verkade dock bara gälla män för det fanns flera kvinnor som hade sina vanliga kläder på sig och de fick vara där inne. Några gick till och med ner i vattnet med sina jeans på sig. Min dotter kunde inte låta bli att fråga i receptionen om det var skillnad på kvinnor och män.

Jag har aldrig varit i Kalmars badhus förut. Det var stort men samtidigt lite tråkigt. Jag hade förväntat mig lite mer än vad de hade. De hade svårt att hålla reda på veckorna tydligen för det skulle inte vara stängt på grund av simskola i den ena bassängen denna vecka då det var höstlov. Men de hade simskola i alla fall och hela den bassängen var avstängd. Lite dumt att ha det denna vecka då det säkerligen är extra fullt på badhuset med tanke på att det är lov.

Idag fyller  mina tvillingar 14 år. Tiden den går. Skriver lite mer om det sen. Nu ska jag fixa i ordning mig själv lite. Ska hjälpa min dotter med att gå ut med några hundar. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: