Kan verkligen en sajt veta allt om en?

Då har denna dagen snart oxå gått. Skönt det faktiskt så man snart kan gå och lägga sig. Egentligen är man dum som känner att man måste vänta in en viss tid för att lägga sig. Varför inte bara lägga sig när man är trött? Nej då. Här tittar man på klockan så den blir 9 i alla fall 😉

Jag loggade in på facebook innan. Ibland är det bara så tråkigt där inne så man loggar ut lika fort igen. Ibland spelar jag spel där men det har jag inte gjort på länge nu. Ibland undrar jag varför jag har facebook men man har ju släktingar där och vänner som man bara har kontakt med via facebook och har man då inte den sidan så mister man den kontakten.

Det går en massa rykten om facebook hela tiden med. De vet allt vad man gör på nätet fast man inte är inloggad sägs det. Är det sant eller är det falskt? Kan de verkligen veta vad alla göra? Jag tycker att det låter konstigt. Det är ju ändå många medlemmar menar jag. Deras databas borde haverera tycker jag.

Barnen är lagda och snart är det som sagt min tur. Jag har varit på ett möte på skolan om min son. Det går jättebra för honom i skolan nu och det är så skönt! Han har haft det jobbigt en tid faktiskt. Ja tid och tid. År är det om man ska vara helt ärlig. Han har varit strong som har orkat.

Ni får ha en fin kväll så hörs vi i morgon igen. Kram och natti natti.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *