web analytics
Gå till innehåll

Kändisskap

Benjamin Wahlgren firar 10 år som artist nästa år då han blir 14 år. Han började som 4-åring står det. Han har redan fått känna av baksidan av kändisskapet då han inte har så många vänner.

Jag förstår inte vad hans mamma har tänkt på. Varför dra in ett barn i det livet för? Ett barn ska inte jobba. Sen spontant så måste jag säga vad jag tycker. Han hade inte varit känd om det inte varit för hans mamma eller övriga familjemedlemmar. Han har fått ett gratis kändisskap som jag tycker hans mamma har förvaltat helt fel.

Han är duktig och gör ett jättebra jobb men jag står kvar vid min åsikt om att det är fel att barn ska puttas in i ett arbete som de inte själva har valt från början. Ingen 4-åring vet vad den vill och kan inte se konsekvenserna som en del jobb kan medföra. Jag tycker det är mycket oansvarligt.

Idag är det en vanlig måndag. Det är rätt så skönt faktiskt, men det medför oxå en massa jobb här hemma. Det finns en del att få undan nu då julen har varit kan jag säga. Med sju barn i huset så är det jobb.  Jackor och skor som har invaderat min hall. Leksaker som finns lite överallt nu efter julen. Kläder som ska tvättas och golv som ska dammsugas.

Annars blir det en dag i lugn och ro utan några krav. Förutom dom som redan finns vill säga. Jag önskar er som läser en fin dag!
Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: