web analytics
Gå till innehåll

Kanske är det gallan ändå trots allt

Då var det lördag och timmarna har än så länge gått rätt så långsamt. Tycker att jag har varit vaken i evigheter. Vaknade tidigt i morse och låg sedan och lyssnade på ljudbok. Tills min stora dotter ville jag skulle komma upp till henne. Hon är fortfarande inte bra. Läkarna har kört med uteslutningsmetden. De trodde först att det var gallsten, sen gick det vidare till graviditet och blindtarmen mm mm. Nu är de tillbaka till gallan igen. Alla tester visar sig vara bra förutom att leverproverna ligger lite höga. De gungar upp och ner som en jojo. Hon är illamående och fryser och svettas om vartannat men ändå så hittar de ingenting. Nu på måndag är det dags att åka in till akuten igen för förhoppningsvis så kan de skynda på röntgen då. Det hoppas vår läkare här i Borgholm med.

Hon har ingen feber men är kallsvettig. Hon har haft det så här nu i snart två månader. Jag hoppas verkligen att de hittar felet. Är det gallan så blir det förmodligen operation. Kanske hörs detta dumt nu men på sätt och vis så hoppas jag att det är gallan så de kan ta bort den för då blir hon snart bra igen. Det är ju det här ovetandet som är det värsta.

Idag ska min stora son övningsköra i Kalmar. Vädret är inte det bästa men det kunde varit värre med. Det har regnat men just nu är det uppehåll. Ikväll är det opera på folkan. Beatrice och Tove ska jobba ikväll. I morgon är det jag och Stéphanie. Det är en animerad film i morgon. Storkarna heter den. Ska ta med barnen och titta på den tänkte jag.

Ni får ha en fin lördag. Sköt om er!

2 reaktioner på ”Kanske är det gallan ändå trots allt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: