web analytics
Gå till innehåll

Kanske blev det en bra födelsedag…

Igår fick jag mycket gjort Jag jobbade några timmar, sen fick jag gå hem  och följa med en närstående till vårdcentralen. Väl hemma så blev det en massa tvättande. Hela 6 maskiner hann jag med. Jag vek och fick in det där det skulle. Med barnens hjälp så städade vi av nedervåningen. Handlade till middagen, hemmagjord pizza som födelsedagsbarnet Fredrik hade valt. Det blev två hela plåtar med hemmagjord pizza. Den ena med köttfärs, paprika och lök och den andra med skinka, ost och paprika. Gott som bara den.

Fredriks mamma kom på fikat. Där fick han sina presenter som bestod av ett headset, en bok, tre t-shirtar, ett par jeans och ett mobilskal. Jag letade efter en datorväska till hans dator men hittade ingen som passade hans dator. Han fick pengar av sin mamma så kanske köper han en av dom pengarna. Det får han göra som han vill.

Ja det var en dag som började stressigt och som slutade stressigt. På morgonen och under hela dagen så var det stressigt för jag ville hinna med allt som behövdes. Sedan på kvällen blev det en inre stress. Jag hoppas han blev nöjd med sin dag. jag försökte få den så bra som möjligt i alla fall.

Jag tvättar idag med. Det är så skönt nu  när man kan hänga ut tvätten. den torkar snabbt med och för att spara tid så viker jag kläderna när jag tar ner dom från torkställningen.

Det blir en kort vecka för barnen i skolan. Idag är det sista dagen denna veckan. De är lediga nu torsdag och fredag. På fredag ska tvillingarna iväg till Liseberg och ha roligt med fritidsgården. Hoppas de får fint väder.

Själv ska jag fortsätta att städa och tvätta. Kanske så kan jag sitta ner på söndag och bara ta det lugnt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: