web analytics
Gå till innehåll

Kanske har det vänt? ☺️

Det närmar sig helg. En dag till sedan är det ta dagen som den kommer. Ska försöka i alla fall. Har lite planer ändå och jag hoppas att min kropp är medgörlig. Har ett vardagsrum som behöver lite omsorg ☺️

Våren har kommit men än är det kallt vissa dagar. Jag längtar efter värmen nu. Jag vill ha sommar och sol. Vinterjackan är dock undanlagd och vårjackan hänger på sin galge på min garderob. Alltid något.

Jag var tillbaka till terapin i måndags efter två veckors uppehåll. Jobbar med mina antaganden om mig själv. Det är så svårt att vända på steken så att säga. Här har man gått ett helt liv och tänkt på ett visst sätt, sedan ska man vända dom tankarna till något annat. Det känns så främmande och ibland när jag bara ens tänker tanken så är jag rädd för att jag tar i för mycket. Känner mig så feg!Ja. Vem har sagt att livet ska vara enkelt?!

Nu ska jag ta hand om mina hundar. Ni får ha en fin dag ❤️ Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Kanske har det vänt? ☺️

    1. Lisa

      Tack så mycket. Ja det är inte det enklaste för i mitt huvud är det normalt tänk hur galet det än låter.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.