web analytics
Gå till innehåll

Kanske några hekto mindre

Jag har tänkt att börja träna på gym. Tänkt alltså. Nu ska jag bara övertala mig själv oxå.  Jag är så sugen men så kommer snåla Lisa in och säger att d tär onödiga pengar att slänga ut. Du har faktiskt en crosstainer och gå-band hemma säger hon då. Var inne på puls och Träning och sedan på gymmet här vid badhuset. Det sistnämnda så ingår badet men hur många gånger går jag och badar där då? Lätträknat på en hand.

Vi får väl se hur det blir med det. Jag skulle vilja få in min mage och förstärka mag och ryggmuskler. Det behövs kan jag säga. just nu är alla i slappande läge.

Barnen klarade av första dagen i skolan. Nu går de i morgon och sedan är det helg. Skönt faktiskt. Det var en lagom lång vecka hahaha...tyckte barnen alltså. Själv så tycker jag att det är lagom att börja på efter ett uppehåll.

Nu ska jag ta och slänga mina barn i säng och sedan slänger jag mig själv in i min egen. Ha en fin kväll mina vänner.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: