web analytics
Gå till innehåll

Kärlek i massor

Det finns olika sorters kärlek. Kärleken till din partner, till sina barn, föräldrar, syskon, släktingar och vänner. Kärlek är något som man känner och kan ge. Ju mer du ger ju mer får du tillbaka.

Igår vart det gårdsfest på Berga i Skåne. En mycket trevlig lördag. Vi gick tipspromenad och kammade hem några vinster. Jag tog hem första pris 🤗 Alla rätt. Det var inte illa. Godisregnet var det många barn som väntade på. Där ibland mina barn.

På kvällen så blev det dans. Det var längesedan jag dansade men takterna satt i fortfarande. Kvällen blev mycket underhållande och supertrevlig. En av de trevligaste och roligaste. Tack mamma och Peter för en trevlig och rolig gårdsfest. Rosemarie hette kvinnan som underhöll. Så duktig.

Jag fick en av de vackraste gåvor man kan få. Gett av en av de vackraste själar. En tavla med en kvinna som håller ett barn i sin famn. Det är jag och mitt ena barnbarn Sebastian. Jag visste inte vad jag skulle säga. Ja det blev ett tack naturligtvis men det kändes så lite. Tack underbara Britt för den underbara tavlan. Jag blev jätteglad och rörd. Det var mycket fint gjort av dig. Du har ett stort och vackert hjärta.

Tänk vilka fina människor det finns där ute. En av dom är min bästa vän Carina. Hon finns inte bland oss men hon finns i mitt hjärta. Besökte hennes grav på vägen hem. Hon ligger på en fin kyrkogård. Hon är inte ensam. Gravstenen är otroligt vacker och jag ville inte gå därifrån och lämna henne där. Carina var en av de få. Så saknad, så otroligt älskad.

Vi satte några blombuketter, både till Carina och hennes nära som ligger där. Det var många känslor som sköljde över mig. Tårarna brändes under ögonlocken och sedan bröt det bara ut. Tomheten inom mig gör så fruktansvärt ont. Jag har förlorat en bit av mitt hjärta. Så är det bara. Man får göra det bästa utav allt men ibland så blir det för mycket. Saknar hennes röst. Vi kunde ringa varandra under vilken tid på dygnet det än var. Saknar våra samtal. Saknar henne och hennes vackra hjärta och själ.

Det blev ett långt inlägg. Har ni läst hela har ni varit duktiga. Nu är vi på väg hem. Ni får ha en fin dag alla.

Ännu ett stort TACK till Britt och Sten för den fina tavlan. Är så otroligt glad ❤

Underbar tavla. En målning som föreställer mig och mitt ena barnbarn. En gåva från en underbar människa med ett vackert hjärta.
Underhållande gårdsfest bland bekanta och vänner
Carinas grav. Så vacker ❤ Satte några blommor både till henne och hennes nära.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: