Gå till innehåll

Karma är nyckelordet

Jag börjar bli trött på skitsnacket om att jag inte tillåter mina fem barns pappor att träffa sina barn. Kan det bero på att jag har stått ut med skitsnacket och smutskastningen om just det i snart 25 år??? Jag bara undrar!

Ja.…jag har fem barn som jag tog med mig till detta boet. Fem barn som inte har samma pappa. Inget jag är stolt över men mina barn har varit under samma tak under nästan alla åren och de har växt upp som syskon. Fast det är många som bara måste poängtera att de faktiskt inte är syskon utan halvsyskon! Vad nu skillnaden är för i mina ögon så är de rätt och slätt syskon!

Jag har inte levt tillsammans med alla dessa pappor. Inte alla utan jag var sambo med tre av dom. Gift med en av de tre. Förlovade med de andra. En av papporna bodde jag aldrig tillsammans med. Vi var dock grannar.

Sedan mina barn föddes så har det inte funnits många intressen för barnen från deras pappors sida. Det är inget jag kan råda över. När vi åkte ner till Skåne så frågade jag mina barn om de ville träffa sina pappor men de ville aldrig det. Och vad berodde det på tror ni??? Jo för att papporna aldrig hörde av sig!

Min före detta man träffade tvillingarna via socialförvaltningen. Jag sa ärligt till dom där att hade det varit enbart för min skull så hade jag aldrig låtit han träffa dom men för barnens skull så tycker jag att de ska göra det. Bara jag slapp vara i samma rum som honom och att det fanns en från kommunen med.

Jag stålsatte mig var gång som jag lämnade över dom till kontaktpersonen. Jag var den första som grät när kontaktpersonen från socialförvaltningen berättade för mina då 2 1/2 år gamla barn att deras pappa inte ville träffa dom mer. Jag grät för mina barn skull. Jag visste att detta skulle hända men kunde inte göra något.

Jag har bara nekat en pappa till mina barn att träffa barnet. Det är inte så konstigt. Det fanns skäl till det. Starka skäl. Socialen sa själv att hade inte jag nekat så hade dom! Hade jag inte nekat så hade jag varit en dålig mamma. Och det vet jag att jag INTE är!

Jag kan vara mycket i mångas ögon men i mina ögon så är jag en bra mamma för jag sätter alltid mina barn främst! De kommer ALLTID först och det oavsett vad och oavsett hur gamla de är! Att hjälpa dom när de behöver mig som mest. Att finnas där för dom och råda de på vägen.

Jag kan vara mycket men någon egoist är jag inte. Långt därifrån. Jag har alltid ställt upp för andra fast jag egentligen känner att jag inte alltid okar, men allt för att kunna hjälpa om jag kan.

Så när ointelligenta människor säger att jag inte låter mina barns pappor träffa sina barn så får det mig egentligen bara att skaka på huvudet och tycka synd om dom för mycket innanför pannbenet har dom inte. De tror sig veta och det är ju rätt så ironiskt egentligen. Hur kan de tro att de bara vet sådana saker när de inte känner mig! De vet vem jag är men de känner mig inte! De har lyssnat på andra ointelligenta människor som inte kan tänka längre än vad näsan räcker till!

Varför skriver jag nu detta? Jo dessa ointelligenta människor lusläser min blogg. De hänger här inne i hopp om att få läsa något som de kan använda emot mig.

Så här...Varsågod J-----n! Hoppas detta blogginlägg duger till dig! Läs, kopiera, ring runt…gör vad fan du vill! Det rör inte mig i ryggen! Sitt du på Facebook och sprid dina lögner! Släng dig på luren och ring till din farmor och tyck synd om dig själv! Gråt floder och tyck att du är orättvist behandlad!

Som man sår får man skörda!

Det är ett ordspråk som man oftast fick höra under uppväxten och det är ju lite så. Har man sagt saker eller gjort något så får man konsekvenser för det! Jag tror även på karma. Allt händer av en anledning och tror man på karma så kommer mycket att slå tillbaka.

Jag brukar säga: Gud straffar! Och har inte straffet redan utdelats så kommer det så småningom! Men det är min tro...och den tron har inte övergett mig än!

4 reaktioner på ”Karma är nyckelordet

 1. Elin

  Ush då :/ Förstår vad du menar. Hoppas verkligen att de slutar :/ En blogg är ju ett ställe att kunna skriva etc utan att bli bedömd :/ Och som mamma gör man ju vad som är bäst för sina barn.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det hoppas jag med men de kommer förmodligen att fortsätta tills jag är ute ur leken.

   Svara
 2. Peter

  Det har väl ingen med att göra mer än du och de som är pappa till barnen. De har inget liv utan måste vara i ditt.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Nej jag tycker ju det men de verkar tro att de har med det att göra. Det skrivs en massa osanning. Folk drar sig inte för att ljuga!

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: