web analytics
Gå till innehåll

Karma karma karma. Ja jag tror på Karma!

Tror ni på Karma? Det tror jag på. Jag tror på att det som man själv gör återkommer tillbaka. är jag snäll och trevlig så är andra det mot mig. Skulle jag vara elak eller dum mot någon annan så får jag tillbaka med samma mynt. Det är vad jag tror så därför försöker jag alltid behandla andra människor som jag själv vill bli behandlad. Ibland är det svårt då det finns människor som är väldigt negativa av sig och som inte alltid är så snälla men jag försöker vara tillmötesgående ändå.

Det finns flera olika sorters människor i vår herres hage. Vi har dom ärliga människorna som verkligen menar det dom säger. Gör inget elakt med meningen och som ångrar det efteråt och som ber om ursäkt fast det inte var med mening. Sen har vi dom som är väldigt elaka och det med flit. De mår som bäst när de kan skada andra människor. Till sist har vi dom som visar utåt att de är som änglar men i det tysta visar sig vara självaste djävulen själv. De sitter och tycker synd om sig själva och kan inte förstå varför vissa saker händer just dom.

Hmmmm....ja det kan man ju undra. Det är just här jag tror att Karma faktiskt finns. Det du ger får du tillbaka!

Så vad är jag för en människa då? Det beror på vem du frågar. Jag är en kvinna som har synpunkter och som inte drar mig för att stå upp för min åsikt. Jag håller inte med någon bara för att få en lugn stund utan jag säger vad jag tycker. Men dock så sväljer jag en hel del innan. För man vljer ju sina konflikter. Egentligen vill jag inte ha några alls men när folk går på mina barn så kan jag inte svälja mer! Då är det nog!!!

Jag är som en lejonmamma när mina barn blir påhoppade utan belägg. Jag blir som två lejonmammor när mina barn skadas. Det behöver inte bara vara en skada kroppsligt. En människa kan skadas på olika sätt och när någon får mina barn att må dåligt psykiskt så är det flera stora kliv för mycket övertrampat!!!

Karma

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: