web analytics
Gå till innehåll

Kasta inte sten i glashus

Jag har många barn och samtliga har de druckit välling när de var 2-3 år gamla. Jag har haft flera barn som samtidigt drack välling och aldrig, jag säger ALDRIG har barnens flaskor sett ut som på bilden nedan.

Flaskan tillhör ett barn vars förälder inte sätter sin tid till sitt barn och detta barns bästa. Istället för att diska flaskan mellan användandet så får barnet dricka sin välling i en möglad flaska. Så fruktansvärt äckligt. Denna förälder sov halva dagarna och vilade den andra halvan.

Jag får höra att jag är mycket, men vad jag än är så har jag alltid gjort allt för mina barn. Jag har hellre dammråttor i hörnen och umgås med mina barn!

image

2 reaktioner på ”Kasta inte sten i glashus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: