web analytics
Gå till innehåll

Kedjade fast sin son

Läste i aftonbladet att en pappa i kina kedjade fast sin son då han jobbade. Han hade inte råd med dagis o hans fru var sjuk. Hans dotter var försvunnen. Det är tydligen vanligt med försvunna barn i Kina.

Fy för! Det slutade lyckligt iaf för någon hade ett vänligt hjärta o lät sonen gå på dagis gratis i 3 år. Nu skulle pappan försöka hitta sin dotter.

Hoppas verkligen att han lyckas!

Det är sängdags så jag ska släcka ner min dator och natta min kudde. Skönt det är helg men det blir att gå upp tidigt i morgon för Robin o Stéphanie ska på fotbollscup i morgon o de ska åka redan kl 08.

Fredrik ska jobba och vad jag ska göra vet nog de flesta. Japp...jag ska tvätta och dammsuga!

God natt o sov gott!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: