web analytics
Gå till innehåll

Kila möbler har mycket att erbjuda ditt hem

Är du som jag som älskar att förnya mig lite. Ut med det gamla och in med lite nya fräsha möbler? Oftast så är det ju så att när möblerna väl börjar bli utslitna så är dom som skönast men med barn i hemmet så håller möblerna inte så länge när de börjar bli utslitna. Jag tycker om inredning. Det ska helst matcha varandra och det blir en hel annan helhet på böblerna då tycker jag.

Kila möbler är ett företag som grundades 1978 och hette då Kila Trä AB. På den tiden då det begav sig så hade dom en egen tillverkning av vanliga trädgårdsmöbler men de sålde då även sängar. Sedan dess har de blivit ett större företag som tillverkar ett flertal trädgårdsmöbler, sängar och massor med tillbehör till dessa möbler. De har alltså ett fullt sortiment numera. Med de 16 000 artiklar som de har i sitt sortiment så finns det säkert något som passar ens möbler hemma. Sedan 2008 driver de även en e-handel.

Jag tycker om e-handel. Man kan sitta hemma i lugn och ro och titta på vad de har att erbjuda. Skulle man bli intresserad av en möbel så kan man se på den sedan i butiken och drefter bestämma sig om man inte redan har gjort det.

Kila möbler har några möbler som jag är intresserad av. En säng som heter Hilding Family Plus Ställbar säng. Man kan själv bestämma vilken position man vill ha på sängen. Sedan har de flera bord som jag är intresserad av. Jag är av den skaran som vill ha lite annorlunda möbler och det har dom här på Kila möbler. De har en hel del att erbjuda när det gäller möbler till hemmet. Inte bara inomhus utan även för utomhus. Kika gärna in och se om det finns något som passar för just dig!

Kila möbler
Sponsrat inlägg

 

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.