web analytics
Gå till innehåll

Kit4Kids och deras service

Jag har en dröm och det är att bila till Spanien och stanna till i Tyskland, Polen och Frankrike på vägen. Det skulle bli en massa planerande men det är ju halva resan kan man säga. Det blir dock en hel del packning men det får man ju ta. Det positiva är att till lilla Nellie behöver man inte tänka så mycket på när det gäller barnmat och blöjor till exempel. Jag vet att det låter konstigt men det är faktiskt så.

Det finns en sajt på Internet som heter Kit4Kids och de har en unik semesterservice som jag aldrig tidigare har hört talats om. De erbjuder ett brett sortiment som man kan beställa utav och som de sedan levererar till hotellet där man bor. Det är allt från barnmat till blöjor och tvättlappar. De har till och med solskyddsprodukter.

Tack vare deras tjänster så underlättas semestern för småbarnsföräldrar. Det är så lätt att man glömmer något eller att man har packat för lite av en produkt. Då är det bra att dessa finns och just att man får det till hotellet där man bor är ju en otroligt bra service. Det bästa av allt är att deras tjänster kan man få både här i Sverige och i utlandet.

Har ni använt er av deras tjänster? Fungerade det bra?

Kit4Kids
Inlägget är skrivet tillsammans med Kit4Kids.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: