web analytics
Gå till innehåll

Klamydiabrevet

Jag tror ingen har kunnat undgå att läsa Emelies blogg där hon skriver om sin sjuka mamma. Det blogginlägg hon skrev berörde tusentals läsare. Jag kunde inte hålla tyst när jag läste det blogginlägget så jag skrev ett eget och nu läser jag på hennes blogg igen att hon har tvingats att stänga ner kommentar funktionen pga att det finns dom som kommenterat kränkande och krävt svar.

En som kommenterat är en Ivan Ivanov från Uppsala

Jag förväntar mig att du, efter den omfattande detaljerade beskrivningen, som du har gjort om din mammas fal, OMGÅENDE, FÖRE VALDAGEN, beskriver här det du i förväg angriper klart politiskt – Försäkringskassans kommande exakta officiella beslut från 16 september (som dessutom inte är slutligt, eftersom självklart det går att överklaga).


Med tack i förväg,


Ivan Ivanov,
Uppsala.


P.S. Meddelar du inte OMGÅENDE här Försäkringskassans exakta verkliga beslut från 16 september i fallet med din mamma, från vilket kommer att framgå om du har eller inte har reson i dina preliminära grova politiska anklagelser, lämnar du utrymme för dina läsare, att misstänka att du har använt fallet med din mamma för grov politisk tidsanpassad valpropaganda."

Vem tror han att han är egentligen? Han har ingen rätt att kräva någonting. Varför inte se sanningen i vitögat i stället. Det är detta som är resultatet av alliansens regeringstid. Tyvärr är detta långt ifrån slutet om de ska fortsätta att försätta Sveriges välfärd i skiten.

Fredrik Reinfeldt kan inte stå för sina åsikter eller handlande. Det kommer den ena ursäkten efter den andra och alltid är det vi vanliga människor som ska få betala. Reinfeldt tjatar om sänkta skatter och att vi får mer i plånboken, men han glömmer bort alla de pengar vi får plocka upp ur plånboken för att försöka överleva vardagen.

Jag betalar hellre mer pengar i skatt och får den hjälp jag behöver!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: