web analytics
Gå till innehåll

Kniven mot strupen

Jag såg gårdagens program och jag som tittare tyckte att det var förnedrande mot ägaren samt de som arbetar på restaurangen. Det var smutsigt och det gömde inte tv-kamerorna undan. Nu läser man i aftonbladet att det var fejkat. Ägaren skulle ha blivit tillsagt om att inte städa och dagen efter så filmade tv-teamet smutsen.

Läs här vad läsarna tycker.

Det här med att förnedra andra tycker många är roligt att se och höra på. Man tänker inte oftast på den som de förnedrar utan man hör bara skämten.

Man har hört om hur produktionen triggar programmen men att förnedra andra människor på det här sättet är för jävligt. OM det nu är triggat. Det vet ju inte jag men jag har samtidigt svåt för att tro att det skulle vara så smutsigt som programledaren sa. Borde dom inte blivit anmälda innan då till hälsovårdsnämnden?

Ja ja. Vi ska iväg i dag o jag hörde att de lovat mer snöproblem. Jag hoppas det inte kommer att bli allt för mycket för vi har 25 mil att köra. Det tar ca 3 1/2 timma att köra i normala fall. Det har varit mycket med snö. Tycker det gott kan vara nog nu!

HD - GP

Jag har varit hos pappa idag. Han var trött och det är inte så konstigt. Han kände isg inte helt bra men det är förkylningstider nu. Ska ringa honom lite senare o höra hur det är.

Nu ska jag packa lite kläder till helgen. Vi hörs senare! Ha det gott så länge!


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: